Vuurwerk verkoop Joure

Belangrijke informatie zodra u uw vuurwerk gaat afhalen:
Wees op tijd, dit voorkomt dat u lang moet wachten. Degene die het vuurwerk komt afhalen dient 16 jaar of ouder te zijn en moet voorzien zijn van een geldig legitimatie bewijs. Per klant mag er maximaal 25 kg per keer meegenomen worden. Zorg ervoor dat u over een uitgeprinte afhaal bon beschikt.

Waar kan je veilig, goedgekeurd vuurwerk kopen? Bij Nederlandse vuurwerkverkopers, die zijn aangesloten bij de BPN of die inkopen bij een van de bij de BPN aangesloten leveranciers, koop je goedgekeurd legaal vuurwerk dat veilig gebruikt kan worden als de aanwijzingen correct opgevolgd worden.

Illegaal vuurwerk is te koop in o.a. België, Duitsland en Polen (en zelfs in Nederland). Vuurwerk uit het buitenland is bijna altijd illegaal in Nederland omdat het niet aan de Nederlandse eisen voldoet.

Deze eisen zijn opgesteld zodat het vuurwerk op een veilige en feestelijke manier tot ontbranding gebracht kan worden, en jij en je vrienden kunnen genieten van een kleurrijk schouwspel met prachtige geluidseffecten.

Illegaal vuurwerk voldoet dus niet aan deze eisen, en is daardoor levensgevaarlijk. Zo kan bijvoorbeeld een etiket met veiligheidsinstructie en andere verplichte kenmerken in Nederlandse taal  ontbreken, er te veel kruit in het vuurwerk zitten, te hard knallen, snel lont bevatten in plaats van voorgeschreven lont met de verplichte vertraging, het vuurwerk geen CE keur hebben en niet getest zijn voor consumenten gebruik of het is Categorie 4 vuurwerk dat alleen door professionele afstekers met een vergunning afgestoken mag worden. Illegaal vuurwerk kan zwaar lichamelijk letsel en overlast veroorzaken.

Illegaal vuurwerk is dus verboden in Nederland en op bezit door consumenten van bijv. 1 tot 6 lawinepijlen, flashbangers (nitraatcrackers) of vlinders etc. staat 1 tot 3 maanden gevangenisstraf voor het verkopen aan volwassenen. Bij verkoop aan minderjarigen gelden nog hogere straffen. Daarnaast is het mogelijk dat de woningbouwvereniging je uit je huis zet omdat je een gevaar vormt voor de omwonenden. Verzekeringen kunnen u aansprakelijk stellen voor schade  wanneer sprake was van bezit of gebruik van illegaal vuurwerk.

 

 

Vuurwerkparadijs, De Vuurwerk Winkel waar service, kwaliteit en prijs altijd op de 1e plaats staan.

We zijn al jaren de vuurwerk winkel met de nieuwste producten, Dit jaar hebben we weer het mooiste van verschillende leveranciers.

Dus als u nu uit joure,heerenveen,Lemmer,emmeloord,sneek,balk,sloten,woudsend,koudum,stavoren,urk,workum,of wolvega komt wij zijn de vuurwerk winkel van friesland.